У Стрийській єпархії відбувся традиційний турнір з настільного тенісу для парафіяльних команд

Фото:

9 квітня 2016 року на парафії прп. Параскеви с. Кавське УГКЦ відбувся турнір з настільного тенісу для парафіяльних команд, присвячений Року Божого Милосердя. Турнір під назвою “Весняний Кубок прп. Параскеви” відбувається третій рік поспіль у приміщенні Народного Дому і залучає щораз більше учасників – шкільну парафіяльну молодь.

Перед початком змагань о. Олег Кобель, організатор турніру помолився з гостями Молебен до Божого Милосердя і привітав всіх його учасників.

Цього року в турнірі взяли участь рівно 40 учасників із м. Дрогобича, с. Загірного, с. Жулин, с. Дуліби, с. Кавське і с. Гірське. Молоді спортсмени виборювали основний трофей турніру – командний Кубок. Відтак переможці у кожній з трьох вікових серед хлопців та дівчат отримували медалі та особисті кубки.

Особливістю цього відкритого парафіяльного турніру є те, що розраховувати на основний трофей може та команда, яка збере найбільшу кількість очок. Так, золота медаль забезпечує три очка, срібна – 2, і бронза- 1 очко. Кубки та медалі для змагань були придбані за кошти з екологічної акції “Збережи дерево”. Діти та молодь с. Кавське зібрали макулатури на суму понад 1000 тис. грн. Переможецем турніру, команда яка завоювала 2 золоті, 4 срібні  і 3 бронзові, тобто 17 очок, стали представники парафіяльної спортивної секції с. Кавське. Другими  стали спортсмени с. Загірне з 10-очками. Третіми з 4 очками стали дрогобиччани. Ще одна срібна медаль була завойована представником с. Жулин.

Наступний на черзі відкритий турнір традиційно відбудеться в жовтні. Це буде “Осінній  Кубок Галичини-Захід”.

Фото:   Фото:

Тут можна переглянути більше фото