АНОНС! ТУРНІР З МІНІ-ФУТБОЛУ НА КУБОК ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ АРХІЄПАРХІЇ

13-14 травня, з благословення Архієпископа і Митрополита Івано-Франківського Кир Володимира (Війтишина) та підтримки Івано-Франківського Обласного Центру Фізичного Здоров’я Населення «Спорт Для Всіх», відбудеться Турніру з міні-футболу на Кубок Івано-Франківської Архієпархії. Турнір проходитиме на території Фізкультурного коледжу по вулиці Гетьмана Мазепи, 142 А.

В турнірі беруть участь молодь парафії та члени мирянських організацій у двох вікових категоріях: діти віком 13-14 років включно та молодь і старші від 15 років. Судівство турніру очолять судді Обласної Федерації Футболу. Для участі в турнірі потрібно заповнити заявку футбольної команди, яка має завізуватися лікарем, підписом і печаткою, про стан здоров’я учасників.

За положенням турніру кількість учасників 8 чоловік: 6 чоловік в полі, 1 запасний та представник команди (священик, катехит чи педагог). Особливою умовою турніру за молодшу команду може грати 1 учасник, який зареєстрований в Федерації Футболу, тобто є гравцем чи вихованцем футбольного клубу або спортивної школи. За дорослу команду 2 чоловіки зареєстрованих в Федерації Футболу. В разі виявленні більшої кількості чоловік команда не бере участі в турнірі. Інформація перевіряється в компютерній базі даних Федерації Футболу.

Заявки команд потрібно здати до 7 травня 2016 року в приміщенні Духовної семінарії по вулиці Василіянок 64, черговому на фірті. Молодші команди мати з собою копію свідоцтво про народження, старші команди копія паспорта і приписка.

Приїзд команд 13 травня до 10.30, оскільки турнір розпочнеться о 11.00.

Контактна інформація: (068)144-22-35 о. Микола Крушец