У Стрию відбувся ІІІ міжєпархіальний турнір з міні-футболу серед священнослужителів УГКЦ

28 вересня 2018 року, в м. Стрию відбувся ІІІ міжєпархіальний турнір з міні-футболу серед священнослужителів УГКЦ на честь блаженного священномученика Омеляна Ковча. Турнір, участь у якому взяли вісім команд, проходив на футбольних майданчиках Стрийського аграрного коледжу. Ініціатором та організатором змагань був Відділ душпастирства спорту УГКЦ, який очолює священик Стрийської єпархії о. Олег Кобель у співпраці з федерацією футзалу Львівщини.

Турнір розпочався в катедральному храмі Стрийської єпархії Молебнем до Пресвятої Богородиці перед Ліською чудотворною іконою. Богослужіння очолив єпископ-помічник Стрийської єпархії Преосвященний владика Богдан (Манишин), який привітав учасників і побажав усім вдалого проведення турніру. Після цього відбулося жеребкування в результаті якого команди були поділені на дві підгрупи.

У футбольних баталіях, участь у яких взяли команди священиків та дияконів із Львівської, Івано-Франківської та Тернопільсько-Зборівської архиєпархій, Самбірсько-Дрогобицької, Стрийської, Сокальсько-Жовківської Коломийської, а також Мукачівської єпархії. Турнір проходив за круговою схемою – всі команди-учасниці, у підгрупах зіграли між собою по одній грі, тривалість якої 2 тайми по 10 хвилин.

У напруженій, однак чесній та повній поваги до суперника боротьбі, заслужену перемогу здобули священнослужителі Івано-Франківської архиєпархії, які у фіналі здолали команду Стрийської єпархії. Третє місце посіла команда Тернопільсько-Зборівської архиєпархії.

Після завершення змагань було проведено церемонію нагородження. Команди – призери турніру отримали пам’ятні кубки, які під спільні оплески учасників вручив о. Олег Кобель, керівник Відділу душпастирства спорту УГКЦ, який ще раз привітав переможців та подякував священикам, які прибули до Стрия та взяли участь у турнірі. Варто зазначити, що наступного року приймати турнір буде Тернопільсько-Зборівська архиєпархія.

Прес-служба Стрийської єпархії УГКЦ

Коментування і розміщення посилань заборонене.