У Стрию відбувся турнір з настільного тенісу серед священнослужителів УГКЦ

img_20161102_130136

2 листопада 2016 року, з благословення Преосвященного владики Тараса (Сеньківа), Єпарха Стрийського, комісія «Справедливість і мир» Стрийської єпархії організувала і провела відкритий турнір з настільного тенісу серед священнослужителів УГКЦ на кубок Стрийської єпархії, присвячений 16-й річниці від її утворення. Участь в турнірі взяли 12 священиків, які представляли Львівську архиєпархію, Стрийську єпархію, Самбірсько-Дрогобицьку єпархію та Донецький екзархат.

Перед початком змагань, учасники спільно молилися Молебень до Богородиці у катедральному храмі Успіння Пресвятої Богородиці, який очолив о. Олег Кобель, голова Комісії «Справедливість і мир» Стрийської єпархії та ініціатор проведення турніру.

Змагання проходили у приміщенні Стрийської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3, що по вул. 50-річчя УПА 2, дирекція якої вже вкотре люб’язно погодилася надати спортивний зал для проведення турніру.

Після розминки та ознайомлення з правилами турніру священики-тенісисти були поділені на дві підгрупи. Варто зауважити, що під час гри в настільний теніс, священики демонстрували високу майстерність і технічну підготовку. Після напруженої боротьби, за відповідною схемою змагань було визначено переможців трьох призових місць, якими стали:

І місце – о. Орест Мельник, адміністратор парафії с. Плугів (Поморянський деканат, Львівська архиєпархія);

ІІ місце – о. Олег Кобель, адміністратор парафії с. Кавське (Стрийська єпархія);

ІІІ місце – о. Олег Чупа, сотрудник парафії с. Лішня (Самбірсько-Дрогобицька єпархія).

На завершення відбулася церемонія нагородження переможців і призерів змагань, після якої всі учасники подякували Богу за успішно проведений турнір.

Прес-служба Стрийської єпархії

Коментування і розміщення посилань заборонене.