В Кавську молодь виборювала “Осінній Кубок прп. Параскеви” з настільного тенісу.

Фото:

    22 жовтня 2016 року п’ятий рік поспіль на парафії прп. Параскеви с. Кавське відбулися змагання з настільного тенісу. Змагання за участю парафіяльних команд носять назву “Осінній Кубок парафії прп. Параскеви”. На жаль через об’єктивні причини кілька команд, які традиційно зголошуються на цей турнір, не мали змоги взяти в ньому участь. Команда господарів турніру боролася лише з однією командою гостей, які представляли с. Дуліби, Любінецького деканату.

Турнір розпочався із спільної молитви, яку провів о. Олег Кобель, Адміністратор парафії с. Кавське. Він роздав всім учасникам інформаційні буклети Відділу душпастирства спорту, нагадавши, що змагання в Кавську відбуваються під гаслом “Через спорт до Бога”. Тоді учасники змагань розпочали спортивне дійство.

Після зіграних ігор гості вибороли 2-ге і 3-тє місце у середній категорії і 2-ге у старшій категорії хлопців. Решта місця по всіх шести категоріях зайняли представники парафіяльної секції с. Кавське. Цікаво те, що переможцем середньої вікової категорії дівчат стала Юля Пинзин із с. Кавське, яка мала б виступати за наймолодшу вікову групу. Оскільки вона не мала суперниць свого віку, їй вдалося перемогти дівчат, старших від себе на кілька років.

Переможці отримали пам’ятні статуетки та медалі.

Парафія прп. Параскеви висловлює вдячність дирекції Народного Дому с. Кавське, у приміщенні якого відбувся цей турнір.

Фото:  Фото:

Решта фото є за цим посиланням

Коментування і розміщення посилань заборонене.