До уваги любителів настільного тенісу з числа парафіяльної молоді

Image result for кубок параскеви кавське

Парафія прп. Параскеви с. Кавське п’ятий рік поспіль запрошує парафіяльні та деканальні команди для участі у відкритому турнірі з настільного тенісу «Осінній Кубок парафії прп. Параскеви», який відбудеться у суботу 22 жовтня 2016 року в приміщенні Народного Дому с. Кавське.

Участь у турнірі можуть взяти всі бажаючі з будь-якої парафії чи деканату  кількістю від 2 чоловік і більше у команді. Обов’язковою умовою участі є  підтвердження з печаткою від парафіяльного священика чи о. декана про те, що всі члени тої чи іншої команди територіально приналежні до своєї парафії або деканату і є практикуючими християнами.

Змагання розпочнуться з молебню до Богородиці об 11.00.

Основний трофей, великий Кубок виграє та команда, яка дістане найбільшу кількість очок за виграш золотої (3 очка), срібної (2 очка) та бронзової (1 очко) медалей. Змагання будуть відбуватися у трьох вікових категоріях між хлопцями та дівчатами. Переможці у кожній з категорій отримають статуетки та медалі. Медалі отримають 2 і 3 місця в категорії

І категорія: 1-5 клас

ІІ категорія 6-8 клас

ІІІ категорія 9-11 клас

У випадку кількості учасників у кожній категорії більше 8-ми чоловік, партії гравці гратимуть між собою через жеребкування на виліт. Якщо кількість учасників буде до 8-ми, всі гратимуть один з одним по круговій системі. Спочатку комплект нагород розігруватимуть дівчата, а відтак хлопці.

Місце проведення: Народний дім с. Кавське

Час проведення 22 жовтня 2016 року об 11.00. 

Контактний тел. для реєстрації 0972243445, о. Олег

Коментування і розміщення посилань заборонене.