Він не просто переміг Кличка — він подякував Ісусові!

Fury

Тайсон Ф’юрі, який на цих вихідних переміг Володимира Кличка і став сам Чемпіоном світу з боксу, після матчу возніс славу Ісусові.

То була абсолютна сенсація. Британські судді одноголосно визнали перемогу за Тайсоном Ф’юрі. У цьому бою він забрав у Кличка пояси федерацій WBA,WBO та IBF і перервав 12‑річне панування українського спортсмена на боксерському олімпі.

Однак Тайсон Ф’юрі має мужність не тільки вийти на ринг із кращим боксером світу. Він ще й публічно визнав свою віру в Христа Спасителя, що на сьогоднішньому Заході «культурно не робиться».

— Хочу подякувати моєму Господу і Спасителю Ісусові Христу. В силі Ісуса я сьогодні переміг у Німеччині. Я приїхав сюди, у Німеччину, в левину пащу, аби стати проти великого майстра Володимира Кличка. Мій Господь, спаситель, скеля, спасіння дав мені сьогодні славу. Від могутнього імені Ісуса я дякую, — сказав Тайсон Ф’юрі ще на рингу.

Ці слова почули тисячі фанатів у спортивному центрі Дюссельдорфа, як і мільйони глядачів перед телеекранами та онлайн.

Подякувавши Господу Ісусу, Ф’юрі звернувся до Кличка.

— Хотів би тобі сказати, Володимире, що ти великий чемпіон. Дякую, що ти бився зі мною!

Також Тайсон звернувся до іншого колишнього чемпіона світу, Леннокса Льюїса, перепрошуючи за всілякі «дурні слова» на його адресу в минулому.

Переможець подякував усім своїм прихильникам і фанатам — зокрема, «моїм ірландським фанатам» (він представник Ірландії на Олімпійських іграх), усім німецьким уболівальникам та «всім новим друзям у цій залі». Тайсон Люк Ф’юрі походить зі славного ірландського роду з коренями у графстві Голуей, його предки мають давню історію в боксі; зокрема, своїм ім’ям він завдячує батькові, який так назвав сина з нагоди перемоги Майка Тайсона, тодішнього чемпіона світу в надважкій категорії.

На завершення свого моменту слави Тайсон Ф’юрі заспівав пісеньку… для своєї дружини. З Періс вони одружені від 2009 року.

За матеріалами: Gość NIedzielny , ChnNews

Джерело: CREDO