Мати Кріштіану Роналду хотіла зробити аборт, щоб він не родився

Роналду с мамой / фото Getty images

Марія Долореш душ Сантуш Авейру, мати славнозвісного футболіста Кріштіану Роналду, розповіла, що свого часу безрезультатно пробувала зробити аборт, коли була ним вагітна. Цю інформацію надає її біографічна книжка «Mãe Coragem» («Матір Відвіга»), яка саме вийшла в Португалії.

У книжці авторства Пауло Сузи Коста, Марія Авейру пояснює, що на той час у неї вже було троє дітей: Елма, Катя і Югона, вона працювала з досвітку до ночі, а її чоловіка часто не було вдома. Лікар, якому вона розповіла про свою ситуацію, відмовився зробити цей аборт і додав, що ця дитина принесе їй багато радості. Потім Марія сама намагалася викликати викидень «побутовими» способами: пила гаряче пиво, за порадою сусідки, бігала до знесилення, однак організм усе витримав і не пустив дитину.

Всесвітньо відомий футболіст дізнався про цю сімейну історію , однак не відвернувся від матері, яка й надалі залишається йому близькою і допомагає виховувати вже його власного сина, Кріштіану-молодшого.

— Коли він дізнався, то сказав мені: «Дивися, мамо, ти хотіла зробити аборт, а тепер я утримую дім», — сказала Марія Авейру.

Сайт  “Credo”