Товариський матч Василіянського Інституту ФБС з Дрогобицькою духовною семінарією

30 жовтня футбольна команда Василіянського інституту філософсько-богословських студій ім. Йосифа Вельямина Рутського провела виїзний товариський матч із командою Дрогобицької духовної семінарії блаженних священномучеників Северина, Віталія та Якима.

Матч розпочався із спільної молитви, відтак пролунав свисток арбітра про початок матчу. Гра, на початку поєдинку, виглядала доволі рівною. Першим, вдалось відкрити рахунок в матчі команді Дрогобицької семінарії. Невдовзі рахунок було зрівняно; гол на свій рахунок записав бр. Єфрем Шикітка. Через декілька хвилин команда ДДС знову вийшла вперед, проте ще до перерви футболісти ВІФБС відіграли пропущений м’яч. Перший тайм завершився з нічийним рахунком 2-2.

На початку другого тайму команда ВІФБС вперше в матчі вийшла вперед. Після цього ще двічі у зустрічі вдалось відзначитись, і тим самим оформити пента-трик бр. Єфрему Шикітці, ЧСВВ. Реалізовували також гольовий момент бр. Стефан Дуда і о. д. Домінік Налисник. Невдовзі пролунав фінальний свисток, який сповістив про завершення матчу, який завершився з рахунком 2-7 на користь команди ВІФБС.

Матч видався дуже цікавим і захоплюючим. Студенти ВІФБС вдячні за запрошення Дрогобицькій семінарії, адже ця гра сприяла дружній атмосфері спільного спортивного запалу. Після смачної вечері і благодарення у каплиці ДДС, брати-студенти вирушили до Брюхович.

 

 

Повідомив бр. Йосиф Баранецький, ЧСВВ

http://vifbs.in.ua