Новозбудований стадіон у с. Солонка приймав у себе команди священиків і семінаристів

6 жовтня 2015 року на новозбудованому стадіоні “Футбольний рай” у с. Солонка на Львівщині відбувся товариський футбольний матч за участю семінаристів Львівської духовної семінарії Святого Духа УГКЦ і священиками Стрийської єпархії УГКЦ.

Футбольна зустріч почалася із спільної молитви, відтак привітавши один одного, команди розпочали гру. Першими двічі відзначилися семінаристи. Після двох помилок захисників-священиків матч побував у сітці воріт. Наприкінці першого тайму вже двічі відзначилися отці. Зусиллями нападника о. Остапа Юріва інтрига в матчі була відновлена. У другій половині зустрічі було забито ще два м’ячі. Першими знову відзначилися семінаристи. Наприкінці матчу після фолу останньої надії у штрафній площадці голкіпера семінарійної команди, йому було показано червону картку і вилучено з поля. Після невдалого виконання одинадцятиметрового удару матч після добивання все таки затріпотів у сітці. Рахунок 3:3 залишився незмінним до самого фінального свистка.

У серії післяматчевих пенальті з різницею в один м’яч точнішими виявилися молоді гравці з Хуторівки.

 

Свято футболу, яке подарували один одному душпастирі і майбутні священики справді вдалося. Цьому сприяла і гарна погода, і професійні дії головного арбітра, і сама атмосфера на футбольному поліі, звичайно гостинність господарів стадіону – Сільської Ради с. Солонка.

Наступний спортивний  вояж священики Стрийської єпархії матимуть до Івано-Франківська, де за сприяння Бюро екології гратимуть проти священичої команди Івано-Франківської Архиєпархії.