Відбувся футбольний матч-відповідь священичих команд

24 вересня 2015 року у м. Ходорові, що на Львівщині, відбувся товариський футбольний матч між священичими командами Стрийської єпархії та Тернопільсько-Зборівської митрополії. Матч відбувався на центральному стадіоні міста “Будівельник”. Традиційно все розпочалося із спільної молитви та виконання Державного Гімну України. Після цього команди у супроводі суддівської команди, яка обслуговує матчі Обласної Першості з футболу вийшли на поле за підтримки глядачів, що зібралися переглянути цю футбольну зустріч. Як і в попередньому матчі у с. Гайворонка, першими відкрили рахунок гості з Тернопільщини. Проте господарі швидко відігрались, захопивши ініціативу на всіх ділянках поля. Кінцевий рахунок зустрічі 5:1 на користь команди із Стрийської єпархії.

 

Після матчу всі священики прибули на святковий обід, який люб’язно приготували власники кафе “Водна”.

Організатори матчу висловлюють щиру подяку мерії міста Ходорів за блискучу організацію цієї священичої зустрічі, дирекції стадіону за надані умови і власникам кафе “Водна”, що приймали у себе гостей.

Зі свого боку вся священича команда із Стрийської єпархії висловлює щиру подяку за надану футбольну форму п. Миколі Кмітю, що опікується стрийською футбольною командою “Скала”.