У Львові відбудеться VI щорічний Ярмарок спорту

24 вересня 2015 року у Львові у спорткомплексі «Динамо», що на вулиці Вітовського, 53, відкриють шостий Ярмарок спорту.  Початок заходу запланований на 12:00 год.

Участь у заході візьмуть: багаторічний футболіст львівських «Карпат», один з лідерів теперішньої «зелено-білої» команди Ігор Худоб’як, чемпіонка світу з кікбоксингу Олена Овчиннікова та один з найсильніших українських каратистів, бронзовий призер чемпіонату світу Станіслав Горуна. Також до відкриття долучиться міський голова Львова Андрій Садовий.

За кілька годин відвідувачі можуть спробувати себе у різних амплуа – від фітнесу до бойових мистецтв. Кожен може знайти розваги до смаку.

Міський голова Львова Андрій Садовий зізнався: «Моя мрія – мати час на стрільбу з лука, адже це унікальний вид спорту. Тим більше світова федерація заснована у Львові, до речі, – у стінах Ратуші ще до Другої світової війни».

На фестивалі доводили, що ніколи не пізно зайнятись спортом. 75-річний танцюрист пан Олег зазначив: «Танці для мене – це все! Це життя, хобі. Без танців просто не можу жити». А його партнерка Людмила додала: «Я отримую велике задоволення, тому що мій партнер – дуже порядна людина і дуже сумлінно ставиться до занять».

Щороку після «Ярмарку спорту» відвідуваність секцій зростає на 60%. Керівник львівської міської організації «Об’єднання «Самопоміч» Андрій Шевців розповів: «Вже у наступні місяці: жовтень, листопад спостерігається різке підвищення. Багато молодих людей залишаються займатися, це є їхнє».

Цьогоріч Ярмарок спорту відбудеться уже вшосте. Протягом трьох днів кожен охочий зможе спробувати себе у різних видах спорту, поспілкуватись із зірками спорту та відкрити для себе щось нове. Особливістю цьогорічного ярмарку стане акцент на екстримі та нових видах спорту.