Священик звертається до небайдужих помогти організувати спортивну секцію на своїй парафії

Ідею організувати парафіяльну секцію у с. Церківна, Долинського р-ну дуже довго виношував о. Ростислав Какапич, який служить на парафії у цьому селі. Він звернувся до Відділу душпастирства спорту посприяти у поширенні інформації про ідею створення секції з навчання дітей та молоді змішаних єдиноборств, що дозволило б оживити парафіяльне молодіжне життя, сприяти залученню молоді до здорового способу життя. Допомагатиме йому в цьому старший лейтенант спецпідрозділу “Сокіл” Львівського УБОЗ, що є майстром спорту України, неодноразовим переможцем чемпіонатів різного рівня з бойових мистецтв, а також учасником бойових дій в зоні АТО. Заняття відбуватимуться у приміщенні Церківнянського лісництва при залученні педагогічного колективу школи.

Для повноцінних занять потрібно придбати боксерські груші, лапи, рукавиці, захисні шоломи та жилети. Також знадобляться гирі, гантелі, еспандери, важкі м′ячі.

Отець Ростислав Какапич звертається до небайдужих людей звернутися до нього особисто за тел. 0968032573 або написати на електронну адресу christifideles@mail.ru.